FORÅR 2019

Marts - April - Maj


PETIT VERRE

En Petit Verre-menu består af 3 mundrette anretninger pr. kuvert,
serveret i små gourmetglas og charcuteribræt der deles mellem gæsterne.
Petit Verre-menuen er bla. velegnet til receptioner, mødeforplejning og frokostevents

Det er også muligt at sammensætte en Petit Verre menu, uden charcuteri

Petit verre

Stenbiderrogn med syrnet fløde, agurk og sprødt toastbrød

Braiseret lam med løvstikkemayonnaise, syltet knoldselleri og kartoffelchips

Forårets rabarber med vaniljecreme, makron crumble og lakridspulver

CHARCUTERI

Charcuteribræt bestående af lufttørret skinke med enebær og nordisk lomo af svinefilet, hertil syltede rødløg og pesto af forårsløg.

Koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

Kuvertpris

Petit Verre til 185,- pr. pers

Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser, hvor det gastronomiske niveau løftes i forhold til den traditionelle buffet

FORRETTER

Charcuteribræt bestående af lufttørret skinke med enebær og nordisk lomo af svinefilet, hertil syltede rødløg og pesto af forårsløg

Stenbiderrogn med syrnet fløde, agurk, radiser, sprødt toastbrød og rød skovsyre, serveres med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

 

HOVEDRET

Hovedretten består af langtidsstegt okse med rødvinssauce tilsmagt med timian, serveres med bagt knoldselleri og spinat

Let knuste kartofler vendt med smør, hakket persille og løvstikke


Spinatsalat med bagte persillerødder, bladselleri og urtevinaigrette

Surdejshævet maltbrød med artiskokcreme

DESSERT

Forårets rabarber med vaniljecreme, makron crumble, lakridspulver og spiselige blomster

KUVERTPRIS

Grand Verre til 335,- pr. pers

Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger. En mere varieret og fuldendt spiseoplevelse end ved de klassiske 3 retter

FORRETTER

1. servering er bestående af 3 forretter

Stenbiderrogn med syrnet fløde, agurk og sprødt toastbrød

Braiseret lam med løvstikkemayonnaise, syltet knoldselleri og kartoffelchips

Kærnemælksuppe med purløgsolie, fjordrejer, radise og croutoner

HOVEDRETTER

2. servering er bestående af 2 hovedretter

Fransk kartoffelpuré med tomat, ramsløg og slethvar

Oksefilet med bagt knoldselleri, spinat og rødvinssauce tilsmagt med timian

DESSERT

3. servering består af 1 dessert

Forårets rabarber med vaniljecreme, makron crumble, lakridspulver og spiselige blomster

KUVERTPRIS

Sharefood til 455,- pr. pers

Priser på personale beregnes særskilt