Siden 2016 har vi specialiseret os i at lave skarp og velanrettet delemad efter sharefood-konceptet, hvor gæsterne deles om maden ved bordene

Visionen er at I og Jeres gæster, får en mere varieret og fuldendt spiseoplevelse end ved de klassiske 3 retter og at det gastronomiske niveau løftes i forhold til den traditionelle buffet

Vi ønsker at gøre serveringerne smagfulde, æstetiske og uformelle på samme tid. Sharefood-konceptet passer til både større og mindre arrangementer, til de formelle og de uformelle middage, til firmafesten, til brylluppet og til festen i haven. - Uanset anledning, er formålet at gøre middagen mere social, med smagsindtryk og nytænkende serveringsformer som omdrejningspunkt.

Sharefood har også den positive effekt, at mindske madspild. Skulle der efter et arrangement være mad i overskud, leveres dette til tilbud for hjemløse. We Share Food.

Vi sætter en stor ære i at skabe en gennemført oplevelse, i Jeres rammer.

Vores kokke møder altid velklædte, effektive og engagerede. Når I vælger ANORA, anbefaler vi at I booker en opvasker gennem os og at I sørger for at booke erfarne tjenere/serveringspersonale, da de er en del af den samlede spiseoplevelse.

Afholdes jeres arrangement på en location med tilknyttet eventkoordinator, bryllupsarrangør eller serveringspersonale, er vi selvfølgelig interesseret i et godt samarbejde.


VI Tilbyder også

  • at sammensætte særmenuer ud fra kosthensyn og allergier

  • at sammensætte menuer bestående af vegetariske alternativer

  • at udarbejde en tidsplan der er koordineret med Jeres toastmaster

  • at booke og medbringe en effektiv opvasker gennem vores faste samarbejdspartner

  • at servere natmad

  • at servere morgenmad/brunch dagen efter festen