SOMMER 2018

Juni - Juli - August


PETIT VERRE

En Petit Verre-menu består af 3 mundrette anretninger pr. kuvert,
serveret i små gourmetglas og charcuteribræt der deles mellem gæsterne.
Petit Verre-menuen er bla. velegnet til receptioner, mødeforplejning og frokostevents

Det er også muligt at sammensætte en Petit Verre menu, uden charcuteri

PETIT VERRE

Menu kommer hurtigst muligt

CHARCUTERI

Menu kommer hurtigst muligt

KUVERTPRIS

Grand Verre til 185,- pr. pers

Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser, hvor det gastronomiske niveau løftes i forhold til den traditionelle buffet

FORRETTER
Charcuterie bestående af lufttørret skinke med enebær og nordisk bresaola med knust stjerneanis, hertil syltede rødløg og spinatpesto


Laksetatar med rygeostecreme, glaskål og sommeræbler, serveret med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt


HOVEDRET
Hovedretten består af langtidsstegt okse med sauce glace tilsmagt med timian, serveres med stegte courgetter, majs og spidskål

Let knuste kartofler vendt med smør, persille og løvstikke

Spinat- og hjertesalat med majs, skalotteløg, radiser, persille og citronvinaigrette

Maltbrød med artiskokcreme

 

DESSERT
En frisk citron panna cotta med vanilje, friske danske jordbær, sprød vaffel, jordbærgelé og spiselige blomster

 

Kuvertpris

Grand Verre til 335,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger. En mere varieret og fuldendt spiseoplevelse end ved de klassiske 3 retter

FORRETTER
1. servering er bestående af 3 forretter

Laksetatar med cremet citronmayonnaise, radise og sprødt rugbrød

Røget makrel med små syltede tomater og honningmayonnaise med sprøde flager af rugbrød, toppet med friske urter

Rilette af kylling, med rygeostecreme, blancherede asparges, glaskål og karse i variation


HOVEDRETTER
2. servering består af 2 hovedretter

Bagt torsk med sauteret spinat og tomater og luftigt hollandaise på sifon

Et mørt stykke oksefilet med stegte kantareller, sauteret majs og sauce glace tilsmagt med timian


DESSERT
3. servering er 1 dessert

En tærte med mørk chokoladeganache anrettet med vaniljeis, friske jordbær og jordbærgelé

 

Kuvertpriser

6 retter til 455,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt