SOMMER 2019

Juni - Juli - August


PETIT VERRE

En Petit Verre-menu består af 3 mundrette anretninger pr. kuvert,
serveret i små gourmetglas og charcuteribræt der deles mellem gæsterne.
Petit Verre-menuen er bla. velegnet til receptioner, mødeforplejning og frokostevents

Det er også muligt at sammensætte en Petit Verre menu, uden charcuteri

PETIT VERRE

Laksetatar med citronmayonnaise, glaskål, sommeræbler og sprødt rugbrød

Kyllingerilette med estragonmayonnaise, syltet agurk og rugbrødscrumble

Koldskåls-panna cotta med friske jordbær og sprød vaffel

CHARCUTERI

Charcuteri bestående af lufttørret skinke med enebær og nordisk bresaola med knust stjerneanis, hertil syltede rødløg og pesto af soltørrede tomater.

Serveres med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

KUVERTPRIS

Grand Verre til 185,- pr. pers

Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser, hvor det gastronomiske niveau løftes i forhold til den traditionelle buffet

FORRETTER
Charcuteribræt bestående af lufttørret skinke med enebær og nordisk bresaola med knust stjerneanis, syltede rødløg og pesto af soltørrede tomater

Laksetatar med citronmayonnaise, glaskål, sommeræbler og sprødt rugbrød, serveres med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt


HOVEDRET
Hovedretten består af langtidsstegt okse med rødvinssauce tilsmagt med timian, serveres med stegte courgetter, majs og spidskål

Let knuste kartofler vendt med smør, persille og purløg


Hjertesalat med radiser, majs, persille og citronvinaigrette


Surdejshævet maltbrød med artiskokcreme

 

DESSERT
Koldskåls-panna cotta med friske jordbær, sprød vaffel og spiselige blomster

 

Kuvertpris

Grand Verre til 335,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger. En mere varieret og fuldendt spiseoplevelse end ved de klassiske 3 retter

FORRETTER
1. servering er bestående af 3 forretter

Laksetatar med citronmayonnaise, glaskål, sommeræbler og sprødt rugbrød

Røget makrel med syltede daddeltomater, honningmayonnaise og sprøde flager af rugbrød

Kold ærtesuppe med grønne asparges, syrnet fløde og friske urter


HOVEDRETTER
2. servering består af 2 hovedretter

Bagt torsk med sauteret spinat, bagte tomater og luftigt hollandaise

Oksefilet med grillede courgetter, majs og rødvinssauce tilsmagt med kaffir limeblade


DESSERT
3. servering er 1 dessert

Koldskåls-panna cotta med friske jordbær, sprød vaffel og spiselige blomster

 

Kuvertpriser

6 retter til 455,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt