EFTERÅR

September - oktober - November


PETIT VERRE

Vores svar på kanapéer
En Petit Verre-menu består af 3 eller 5 mundrette anretninger serveret i små gourmetglas. I sammensætter selv jeres Petit Verre-menu og kan vælge mellem 10 kolde anretninger

  • Torsk rørt med kartoffel, syrnet fløde og kartoffelchips
  • Ceviche af torsk med persille gremolata og tomat
  • Laksetatar med rygeostecreme, efterårsæbler og sprødt rugbrød
  • Cremet mild gedeost med rødbede i variation og sprødt toastbrød
  • Friskost med trøffel, citron og smørstegt rugbrød
  • Pocheret kylling med citronmayonnaise og syltet græskar
  • Braiseret frilandsokse med estragonmayonnaise og jordskokchips
  • Braiseret frilandsgris med løvstikkemayonnaise og kartoffelchips
  • Panna cotta med æblekompot og sprød vaffel
  • Chokolademousse med skovbærgelé og chokoladekage

 

Kuvertpris

3 Petit Verre glas til 105 pr. pers
5 Petit Verre glas til 175 pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser

FORRETTER

Charcuterie bestående af lufttørret skinke med enebær og nordisk trøffel salami, hertil syltede rødløg og rucolapesto

Bagt torsk rørt med knuste kartofler, syrnet fløde, syltede græskar og dild, serveres med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

 

Hovedret

Hovedretten består af langtidsstegt oksetyksteg med sauce glace tilsmagt med rosmarin, serveres med langtidsbagte gulerødder og frisk persille

Let knuste kartofler vendt med smør, citron og timian

Grønkålssalat med danske æbler, syltede græskar og skalotteløg med koldpresset rapsolie

Maltbrød med artiskokcreme

 

Dessert

Æblekompot med karamelliseret havregryn og makroner, hvid chokoladeganache og spiselige blomster

 

Kuvertpris

Grand Verre til 335,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger

 

FORRETTER

1. servering er bestående af 3 foretter

Laksetatar med rygeostecreme, efterårsæbler, sprødt rugbrød og dild

Varm græskarsuppe med saltristede mandler, ceviche af kammuslinger og purløgsolie

Rilette af kylling, med citronmayonnaise, syltede græskar, rugbrødscrumble og karse i variation

 

HOVEDRETTER

2. servering består af 2 hovedretter

Let knuste kartofler med bagt torsk, safran-aioli og forkuldet hvidløg

Et mørt stykke oksefilet serveres med langtidsbagte gulerødder, stegt grønkål og sauce glace

 

DESSERT

3. servering består af 1 dessert

En tærte med mørk chokoladeganache anrettet med vaniljeis og æblekompot

 

Kuvertpriser

6 retter til 455,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt