FORÅR

Marts - April - Maj

Da vi altid følger sæsonerne, skifter vores menuer sammen med årstiderne.
Vi vil nøje sammensætte menuerne for jer, for at sikre en varieret og fuldendt spiseoplevelse


PETIT VERRE

Vores svar på kanapéer
En Petit Verre-menu består af 3 eller 5 mundrette anretninger serveret i små gourmetglas. I sammensætter selv jeres Petit Verre-menu og kan vælge mellem 10 kolde anretninger

  • Torsk rørt med kartoffel, syrnet fløde og kartoffelchips
  • Røget makrel med honningmayonnaise og syltede daddeltomater
  • Laksetatar med ramsløgsmayonnaise, radise og sprødt rugbrød
  • Cremet mild gedeost med radise og ramsløg
  • Friskost med trøffel, citron og smørstegt rugbrød
  • Pocheret kylling med cremet mild rygeost og syltet perleløg
  • Braiseret frilandsokse med estragonmayonnaise og jordskokchips
  • Braiseret frilandsgris med løvstikkemayonnaise og kartoffelchips
  • Panna cotta med rabarbergelé og sprød lakridsvaffel
  • Chokolademousse med råsyltet rabarber og chokoladekage

 

Kuvertpris

3 Petit Verre glas til 105 pr. pers
5 Petit Verre glas til 175 pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser

FORRETTER

Charcuterie bestående af lufttørret skinke med enebær og okseinderlår med fennikel, hertil syltede rødløg og ramsløgspesto

Rilette af kylling, med rygeostecreme, syltede perleløg, rugbrødscrumble og tallerkensmækker, serveres med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

 

Hovedret

Hovedretten består af langtidsstegt okse tyksteg med sauce glace tilsmagt med
rosmarin, serveres med langtidsbagte knoldselleri og spinat

Let knuste kartofler vendt med smør, hakket persille og løvstikke

Perlebygsalat med ramsløg, skalotteløg, haricots verts, radise og oliven olie, serveres med maltbrød med artiskokcreme

 

Dessert

Chokoladecreme med råsyltede rabarber, stykker af chokoladekage, rabarbergelé og spiselige blomster

 

Kuvertpris

3 serveringer med i alt 9 elementer til 335,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger

FORRETTER

1. servering er bestående af 3 forretter

Stenbiderrogn, syrnet fløde, agurk, radise og sprødt brød

Rørt torsk med kartoffel med cremefraiche og ramsløg, serveres på sprøde flager af rugbrød, toppet med kartoffelchips

Rilette af kylling, med rygeostecreme, syltede perleløg, brødcroutoner og
tallerkensmækker

 

HOVEDRETTER

2. servering består af 2 hovedretter

Risotto af perlebyg med jordskokker, ramsløg og bagt hvidfisk

Et mørt stykke oksefilet, serveret med stegt knoldselleri, knoldselleripuré og sauce glace tilsmagt med rosmarin

 

DESSERT

3. servering består af 1 dessert

En tærte med mørk chokoladeganache anrettet med vaniljeis og rabarbergelé

 

Kuvertpriser

6 retter til 455,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt