SOMMER

Juni - Juli - August

Da vi altid følger sæsonerne, skifter vores menuer sammen med årstiderne. Vi vil nøje sammensætte menuerne for jer, for at sikre en varieret og fuldendt spiseoplevelse


PETIT VERRE

Vores svar på kanapéer
En Petit Verre-menu består af 3 eller 5 mundrette anretninger serveret i små gourmetglas. I sammensætter selv jeres Petit Verre-menu og kan vælge mellem 10 kolde anretninger

  • Torsk rørt med kartoffel, syrnet fløde og kartoffelchips
  • Ceviche af torsk med persille gremolata og tomat
  • Laksetatar med rygeostecreme, radise og sprødt rugbrød
  • Cremet mild gedeost med glaskål og ærter
  • Friskost med trøffel, citron og smørstegt rugbrød
  • Pocheret kylling med citronmayonnaise og asparges
  • Braiseret frilandsokse med estragonmayonnaise og jordskokchips
  • Braiseret frilandsgris med løvstikkemayonnaise og kartoffelchips
  • Panna cotta med jordbærgelé og sprød vaffel
  • Chokolademousse med friske jordbær og chokoladekage

 

Kuvertpris

3 Petit Verre glas til 105 pr. pers
5 Petit Verre glas til 175 pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser

FORRETTER
Charcuterie bestående af lufttørret skinke med enebær og nordisk bresaola med knust stjerneanis, hertil syltede rødløg og spinatpesto


Laksetatar med rygeostecreme, glaskål og sommeræbler, serveret med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt


HOVEDRET
Hovedretten består af langtidsstegt okse med sauce glace tilsmagt med timian, serveres med stegte courgetter, majs og spidskål

Let knuste kartofler vendt med smør, persille og løvstikke

Spinat- og hjertesalat med majs, skalotteløg, radiser, persille og citronvinaigrette

Maltbrød med artiskokcreme

 

DESSERT
En frisk citron panna cotta med vanilje, friske danske jordbær, sprød vaffel, jordbærgelé og spiselige blomster

 

Kuvertpris

Grand Verre til 335,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger

FORRETTER
1. servering er bestående af 3 forretter

Laksetatar med cremet citronmayonnaise, radise og sprødt rugbrød

Røget makrel med små syltede tomater og honningmayonnaise med sprøde flager af rugbrød, toppet med friske urter

Rilette af kylling, med rygeostecreme, blancherede asparges, glaskål og karse i variation


HOVEDRETTER
2. servering består af 2 hovedretter

Bagt torsk med sauteret spinat og tomater og luftigt hollandaise på sifon

Et mørt stykke oksefilet med stegte kantareller, sauteret majs og sauce glace tilsmagt med timian


DESSERT
3. servering er 1 dessert

En tærte med mørk chokoladeganache anrettet med vaniljeis, friske jordbær og jordbærgelé

 

Kuvertpriser

6 retter til 455,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt