VINTER 2019

December - januar - februar


PETIT VERRE

En Petit Verre-menu består af 3 mundrette anretninger pr. kuvert,
serveret i små gourmetglas og charcuteribræt der deles mellem gæsterne.
Petit Verre-menuen er bla. velegnet til receptioner, mødeforplejning og frokostevents

Det er også muligt at sammensætte en Petit Verre menu, uden charcuteri

PETIT VERRE

Gule- og røde beder med cremet friskost og sprøde croutoner

Grillet svampe rørt med knuste kartofler, syrnet fløde og syltede perleløg

Chokolademousse med havtorn, crumble og små marengs

CHARCUTERIE

Charcuteriebræt med variation af årstidens grøntsager, hertil syltede rødløg og kørvelpesto.

Koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

KUVERTPRIS

Petit Verre til 185,- pr. pers

Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser, hvor det gastronomiske niveau løftes i forhold til den traditionelle buffet

FORRETTER

Charcuteriebræt med variation af årstidens grøntsager, hertil syltede rødløg og kørvelpesto

Grillet svampe rørt med knuste kartofler, syrnet fløde, syltede perleløg og dild, serveres med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

 

HOVEDRET

Hovedretten består af marinerede portobellosvampe med sauce verde tilsmagt med rosmarin og appelsin, serveres med langtidsbagte gulerødder med stegt grønkål

Let knuste kartofler vendt med smør, hakket persille og kørvel

Grønkålssalat med danske æbler, tranebær, perlebyg og koldpresset rapsolie

Surdejshævet maltbrød med artiskokcreme

 

DESSERT

Chokolademousse med havtorn, crumble, små marengs og spiselige blomster

 

Kuvertpris

Grand Verre til 335,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger. En mere varieret og fuldendt spiseoplevelse end ved de klassiske 3 retter

FORRETTER

1. servering er en let appetizer bestående af gule og røde beder med cremet friskost og sprøde croutoner

Grillet svampe rørt med knuste kartoffeler og syrnet fløde er 2. servering, toppet/pyntet med syltede perleløg og sprødt rugbrød

Varm jordskokke suppe med syrnet fløde, saltristede græskar kerner og urteolie er 3.servering

 

HOVEDRETTER

Den 4. servering er perlebyg risotto med friskost, pocheret rosenkål og jordskokke chips

De marinerede porto bello svampe i 5. servering, serveres med langtidsbagte gulerødder, stegt grønkål og sauce verde tilsmagt med rosmarin og appelsin

 

DESSERT

Chokolade mousse med havtorn, crumble, små marengs og spiselige blomster er 6. servering

 

Kuvertpriser

6 retter til 455,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt