Priser og vilkår


KUVERTPRISER

Petit Verre
3 stk. 105 pr. pers.
5 stk. 175 pr. pers.

Grand Verre
3 serveringer 335,- pr. pers.

Sharefood
6 retter á 3 serveringer 455,- pr. pers.
4 tallerkenanrettede serveringer til 485,- pr. pers.

Alle priserne er inkl. moms

Ændring i kuvertantal skal ske senest 14 dage før arrangementet afholdes,
men også gerne tidligere. Dette er gældende for alle menuer


PERSONALEPRISER

Alle vores kokke har en professionel tilgang til og flerårig erfaring med at levere den højeste service og kvalitet til store fester og arrangementer

Priser pr. time inkl. moms:
Kokke 295,-
Opvasker - pris indhenter vi hos vores samarbejdspartner

Vi gør opmærksom på at tilbuddet vil tage udgangspunkt i den tidsramme i sætter for middagen, dertil kommer 2 timer før (til tilberedning og anretning på location) og 1 time efter (til oprydning, nedpakning og rengøring af køkkenet)


KØRSEL

Indenfor Storkøbenhavn afholder vi udgifter forbundet med kørsel, ellers faktureres transporttid til personalet, fra og til vores adresse i København

Ved kørsel udenfor Storkøbenhavn, faktureres kørte kilometer + evt. billet til bro


BETALING

Når fremsendte tilbud er godkendt, fremsendes en faktura svarende til 25% af kuvertprisen - når denne er betalt, er bookingen endelig.
Senest 14 dage før at arrangementet skal afholds, skal vi have modtaget betaling for maden og evt. kørsel. Er pengene ikke indbetalt rettidigt, betragtes det som en aflysning
(Se punktet afbestilling af aftale)

Fakturering af personale sker separat efter afholdelse af arrangementet, for at sikre at I ikke betaler for flere timer end der er anvendt.


AFBESTILLING AF AFTALE

Jeres aftale med ANORA kan annulleres indtil 2 måned før
dit arrangement skal afholdes. Ved afbestillingen tilbagebetales det indbetalte beløb minus 25% og der fremsendes en kreditnota på det resterende beløb


FACILITETER - KØKKEN

Da ANORA skal fungere som en restaurant på jeres location, færdigtilberedes og anrettes alt mad, hvor I afholder jeres arrangement.
Dette stiller krav om, at der er ordentlige køkkenfaciliteter i form af
bordplads til anretning og som minimum almindelige størrelser på ovn, komfur, køl/frys og opvaskemaskine.

Efter aftale, kan grill være et alternativ, eksempelvis til havefester


SERVICE og borddækning

Et godt håndværk kræver også gode arbejdsredskaber, derfor medbringer vi selv køkkenudstyr til tilberedning.
En stor del af madoplevelsen er det visuelle. Derfor medbringer vi selv alt, der skal anvendes til serveringerne. I har mulighed for at bestille en custom made trækasse med Jeres navne, dato eller logo.


I skal sørge for, at der er almindelige spisetallerkener, bestik og glas

I skal være opmærksomme på, at vores serveringer kræver plads på bordene. Så når I dækker op, skal I huske at gøre plads til at serveringerne kan stå på bordet.


OPRYDNING

Vi efterlader køkkenet rengjort og i samme stand, som vi modtog det.
Vi rengør ikke andre lokaler, der anvendes til arrangementet.


Gældende priser og vilkår pr. 01.08.2018
- vi tager forbehold for justeringer og ændringer i vilkår, personale- og kuvertpriser