VINTER

December - januar - februar


PETIT VERRE

En Petit Verre-menu består af 3 mundrette anretninger pr. kuvert,
serveret i små gourmetglas og charcuteribræt der deles mellem gæsterne.
Petit Verre-menuen er bla. velegnet til receptioner, mødeforplejning og frokostevents

petit verre

Bagt torsk rørt med knuste kartofler, syrnet fløde og syltede perleløg

Braiseret frilandsokse med estragonmayonnaise og kartoffelchips

Chokolademousse med havtorn, crumble og små marengs

Charcuterie

Charcuterie bestående af lufttørret skinke med enebær og stenovnsrøget okseinderlår med timian, hertil syltede rødløg og kørvelpesto.

Koldhævet surdejsbrød og smør med karse og røget salt

KUVERTPRIS

Petit Verre til 185,- pr. pers

Priser på personale beregnes særskilt


GRAND VERRE

Grand Verre-menu er bestående af forret, hovedret og dessert, der primært anrettes i store gourmetglas, klar til at dele. En mere uformel menu, hvor middagen anrettes som delemad til hvert bord, med fokus på de enkelte elementer - flot præsenteret i trækasser

FORRETTER

Charcuterie bestående af lufttørret skinke med enebær og stenovnsrøget okseinderlår med timian, hertil syltede rødløg og kørvelpesto

Torsk rørt med knuste kartofler, syrnet fløde, syltede perleløg og dild, serveres med koldhævet surdejsbrød samt smør med karse og røget salt

 

Hovedret

Hovedretten består af langtidsstegt okse med rødvinssauce tilsmagt med rosmarin og appelsin, serveres med langtidsbagte gulerødder med stegt grønkål

Let knuste kartofler vendt med smør, hakket persille og kørvel

Grønkålssalat med danske æbler, tranebær, perlebyg og koldpresset rapsolie

Surdejshævet maltbrød med artiskokcreme

 

Dessert

Chokolademousse med havtorn, crumble, små marengs og spiselige blomster

 

Kuvertpris

Grand Verre til 335,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt


SHAREFOOD

6 nøje sammensatte retter á 3 serveringer, der primært deles to og to mellem gæsterne ved bordet.

I denne menu er der fokus på den samlede ret, i både udtryk og smagssammensætninger

 

FORRETTER

1. servering er bestående af 3 forretter

Braiseret frilandsokse med estragonmayonnaise og kartoffelchips

Torsk rørt med knuste kartofler, pyntet med syltede perleløg og sprødt rugbrød

Varm jordskokke suppe med syrnet fløde, saltristede græskar kerner og urteolie

 

HOVEDRETTER

2. servering består af 2 hovedretter

Perlebyg risotto med friskost, bagt torsk og jordskokkechips

Oksefilet med langtidsbagte gulerødder, stegt grønkål og rødvinssauce tilsmagt med rosmarin og appelsin

 

DESSERT

3. servering består af 1 dessert

Chokolademousse med havtorn, crumble, små marengs og spiselige blomster

 

Kuvertpriser

6 retter til 455,- pr. pers
Priser på personale beregnes særskilt